InsightYourHome verkoopstyling vastgoedstyling

verkoopstyling

Wij maken de woning nog aantrekkelijker voor potentiële kopers, en helpen jou om de woning sneller en voor een hogere prijs te verkopen.

Verkoopstyling kan al vanaf € 950,-

Verkoopstyling

Bij de verkoop van vastgoed draait het niet alleen om styling.Er bestaat ook de mogelijkheid om meubels te huren.Deze service bieden wij aan in samenwerking met andere partijen. 

Vanuit onze opslag in Bennebroek komen wij graag stylen in de regio Haarlem,Kennemerland,Haarlemmermeer en de bollenstreek. 

Lege woning

Een ingerichte woning wordt sneller verkocht. 
Als de woning al leeg staat kunnen er voor de styling meubels worden gehuurd. Potentiele kopers kunnen een lege ruimte nou eenmaal minder goed inschatten. Elke woning heeft zo zijn uitdagingen. 

Een grote kamer is vaak kil en koud. Bij een kleine ruimte vraagt men zich af past hier wel een tafel in. 

Met onze sfeermakers en wat klein meubilair zien kopers vaak al snel hoe leuk de woning is. 

Waarom Verkoop styling?

 Een leeg huis,loft of stads appartement,wordt miner snel verkocht dan een gemeubileerde woning. 

Plaats meubels en assecoires en een woning krijgt ineens sfeer. 
Meubels laten de verschillende ruimtes in huis ook nog eens groter lijken en grote ruimtes kunnen juist beter knusse hoekjes krijgen. 

Potentiële kopers hebben minder twijfels doordat zij de ruimtes beter kunnen beoordelen. 

Wil jij graag je huis sneller verkopen? Dan richten wij deze graag voor je in met onze eigen mix van meubels en accessoires. Tevens werken wij met onze huis schilder ,een huis wat fris van kleur is verkoopt gewoonweg beter . 

Voor grote meubels werken wij met externe partijen. Kleine meubels en diverse accessoires hebben wij in eigen bezit, denk aan tafeltjes, sierkussens, spreien, planten,  kaarsjes, vazen, aankleding keuken en badkamer. Deze kunnen gehuurd worden voor een bepaalde periode. 

Een styling kan al vanaf 950,00,- Verkoopstyling loont echt. Diverse praktijkvoorbeelden wijzen uit dat woningen die al lang te koop staan, na styling snel worden verkocht en vaak tegen een hogere prijs. 

Liefde op het eerste gezicht bestaat wel

Het transformeren van een woning hoeft echt niet een volledige vervanging van alle meubels te zijn. Vaak zijn een aantal kleine aanpassingen al voldoende om grote effecten te kunnen hebben. Denk hierbij aan goed opruimen, enkele meubels verwijderen of verplaatsen en strategisch planten plaatsen.
Meubels, accessoires en planten zijn het domein van Insight Your Home Styling.
Alles om de sfeer in jouw woning warm, uitnodigend en aantrekkelijker te maken en de kans op een (nog) hoger bod te vergroten.

Maak nu een afspraak zodat we kennis kunnen maken en uw woning kunnen bekijken. Dan nemen we samen door wat er anders of beter kan.