InsightYourHome verkoopstyling vastgoedstyling cleanout

STYLING

Insight your Home Verkoop Styling

Onze Insight Your Home verkoopstylisten, ook wel vastgoedstylisten genoemd, zijn de mensen die woningen op professionele wijze ‘verkoop klaar’ maken door het interieur te restylen. Zo wordt de woning nog aantrekkelijker voor potentiële kopers, wordt deze sneller èn voor een (nog) hogere prijs verkocht.

De experts van Insight Your Home, benadrukken de positieve aspecten van uw woning en minimaliseren de minpunten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw huis er op zijn best uitziet.

 

“Mooie ruimtes verbinden”

Styling is het creëren van een emotionele band tussen de potentiele koper en uw woning en het is veel meer dan alleen een huis ‘aankleden’. We willen warme en uitnodigende ruimtes creëren die de nadruk leggen op het beste gebruik van wat er in het pand beschikbaar is en hopelijk ervoor zorgen dat kopers verliefd worden op de plek. Tegelijkertijd willen we potentiele kopers afleiden van minder aantrekkelijke kenmerken van de woning. Een kleine slaapkamer zal bijvoorbeeld groter en aantrekkelijker lijken met het juiste meubilair en aankleding.
Insight Your Home Styling maakt gebruik van ontwerp- en conceptualiseringstechnieken.

 

Een van de grootste voordelen van het verkopen van een woning die onder handen is genomen door een van onze stylisten, is dat u de potentiële kopers in staat stelt zichzelf in de woning te visualiseren. Vanaf het moment dat ze binnenkomen, moeten ze het voor zich zien en het gevoel hebben, dat dit hun thuis is. Een heerlijke plek waar ze echt elke dag naar binnen lopen en er wonen, leven en gelukkig zijn.

“ Liefde op het eerste gezicht bestaat wel”

Het transformeren van een woning hoeft echt niet een volledige vervanging van alle meubels te zijn. Vaak zijn een aantal kleine aanpassingen al voldoende om grote effecten te kunnen hebben. Denk hierbij aan goed opruimen, enkele meubels verwijderen of verplaatsen en strategisch planten plaatsen.
Meubels, kunst, accessoires en planten zijn het domein van Insight Your Home Styling.
Alles om de sfeer in jouw woning warm, uitnodigend en aantrekkelijker te maken en de kans op een (nog) hoger bod te vergroten.

Maak nu een afspraak zodat we kennis kunnen maken en uw woning kunnen bekijken. Dan nemen we samen door wat er anders of beter kan.