InsightYourHome verkoopstyling vastgoedstyling

Procedure Verkoopstyling

1.

GRATIS GESPREK

Een van onze stylisten komt naar je woning voor een gratis gesprek. We beoordelen uw woning, identificeren de beste eigenschappen en gebruiken vervolgens onze vaardigheden, beoordelingsvermogen en expertise om de beste manier te bepalen om het verkooppotentieel van uw woning te maximaliseren voor de best mogelijke prijs.

2.

OFFERTE

We bieden u binnen 24 uur na ons bezoek, een gedetailleerde en gespecificeerde offerte inclusief eventuele aanbevelingen. Nadat u onze offerte heeft goedgekeurd, plannen we een datum voor de styling.

3.

BEZOEK STYLIST

Op de geplande dag komt onze stylist langs. om uw woning te transformeren

FAQ

Wat houdt onze service in?

Onze service omvat het strategisch verbeteren van de presentatie en uitstraling van een woning met als doel het verkorten van de verkoopduur en het maximaliseren van de verkoopopbrengst.

Mijn huis staat al in de verkoop, heeft het dan nog zin?

Het is nooit te laat om te kiezen voor verkoopstyling. In feite kan het bijzonder waardevol zijn om een woning te restylen wanneer deze al enige tijd op de markt is en de interesse tegenvallend is. Vaak is het gebrek aan belangstelling direct gerelateerd aan de manier waarop de woning wordt gepresenteerd. Aangezien potentiële kopers in eerste instantie de online fotoreportage bekijken, komt het grote belang van een aantrekkelijke presentatie naar voren. Zonder doordachte styling ontbreken de ingrediënten voor aantrekkelijke foto’s.

Mijn suggestie is om het huis tijdelijk uit de verkoop te halen, verkoopstyling toe te passen om de woningpresentatie te verbeteren en vervolgens een nieuwe fotoreportage te laten maken van de gerestylede woning. Mijn ervaring leert dat woningen na een professionele aanpak van de presentatie aanzienlijk meer belangstelling genereren en daardoor vaak sneller worden verkocht. Het is een investering die zich doorgaans ruimschoots terugbetaalt in de vorm van een succesvolle verkoop.

kunnen jullie ook huizen gedeeltelijk inrichten?

Absoluut, dat maakt ook deel uit van mijn dienstverlening. Een effectieve woningpresentatie vereist dat je de mogelijkheden van elke ruimte benadrukt en dat alle kamers in huis een duidelijke functie hebben, begrijpelijk voor potentiële kopers. Lege kamers kunnen ook optisch kleiner lijken, daarom richt ik eventuele lege ruimtes op een smaakvolle manier in. Mijn opslagruimte is voorzien van een scala aan meubels en accessoires die je kunt huren gedurende de verkoopperiode. Dit betekent dat je niets hoeft aan te schaffen dat je na de verkoop niet meer zult gebruiken. Zodra de verkoop is afgerond of na de overeengekomen huurtermijn, kom ik de gehuurde meubels en accessoires weer bij je ophalen.