InsightYourHome verkoopstyling vastgoedstyling cleanout

ABOUT

Over

Insight Your Home is er voor het Uitruimen en Styling van woningen en voornamelijk in de regio Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Hillegom, Hoofddorp en Zandvoort. Warm en gastvrij, maar toch verfijnd met een ontspannen gevoel. Of u nu uw huis wilt stylen om te verkopen, of hulp nodig heeft om uw woning totaal te ontruimen, ons team helpt u graag om een stressvolle periode zo soepel mogelijk te laten verkopen.

Met eerdere ervaring van eigen persoonlijke huisrenovaties, heeft eigenaresse Sandra Lohuis altijd een passie voor interieurs gehad.

We stylen niet alleen onroerend goed, we zorgen ook dat een woning wordt ontruimd zoals bij het overlijden van een dierbare bijvoorbeeld. Een emotionele en stressvolle bezigheid. Wij ontnemen je deze stress en zorgen dat de woning snel en vakkundig wordt uitgeruimd zodat het snel in de verkoop kan.

We hebben een uitgebreid team van zeer getalenteerde stylisten en medewerkers om u te helpen en te ontlasten.

 

IMG_9889

Het leukste voor mij is altijd om die de transformatie zien van een rommelige ruimte met potentieel, in iets met een absolute wow-factor! Als kind veranderde ik mijn kamer al elke paar maanden. Daarnaast heb ik, beginnend als hobby, een aantal vrienden mogen helpen hun huis te stylen en op die manier mijn passie voor interieurs gevoed.

Sandra Lohuis

Kwaliteit

Sandra is aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Vastgoedstylisten (CNVV) waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft.

Ze heeft haar opleiding gevolgd bij House of KIKI®, een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum.
De TV programma’s ‘Uitstel van Executie’ en ‘TV makelaar’ maken al jaren gebruik van stylisten van House of KIKI.

220219-Antoin Bruijninckx ETF_DSC4319-Edit

Het leukste van dit vak is dat je met kleine veranderingen een heel ander huis creëert! In één oogopslag zie je al wat er weggehaald moet worden en wat er aan accessoires en meubels toegevoegd moet worden. Als je zelf al jaren in hetzelfde huis woont zie je dit niet meer. Maar even met een frisse blik door het huis heen zie je dit direct! Het is ook de kunst om wat aantrekkelijk is te benadrukken en wat moeilijke plekken zijn, daar de aandacht weg te nemen.
Door middel van een 3D tekening kan ik je ook laten zien wat voor mogelijkheden er zijn met een andere inrichting.

Monique Bruijninckx